Bikkels

Het begin van de dag is voor ouders een druk moment; voorbereiding op de werkdag, de kinderen klaarmaken voor een leuke dag op school en het bereiden van de lunchpakketten. Zou het niet verademend zijn als dit voor u uit handen wordt genomen? Bikkels is een Rotterdamse start-up die precies dit doet! Bikkels zorgt dat kinderen elke dag lekkere maar vooral gezonde lunches krijgen. Samen met Bikkels heeft Mar-mer een speelse en herkenbare identiteit en website ontwikkeld.

Bikkels zorgt ervoor dat je elke week een andere lunch krijgt. Deze lunches bereiden zij met behulp van de schijf van vijf. Dit hebben wij als “stevige bodem” voor de identiteit gebruikt. 

"Zeer fijne samenwerking, uiterst behulpzaam en een mooi eindresultaat!"

Jop van den Berg, mede-oprichter Bikkels

"De website is ontworpen met een geïntegreerd bestelsysteem"

[unex_ce_button id="content_9a1mr43tx" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="10px 20px 10px 20px" button_border_width="0px" button_border_color="transparent" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#62d6bb" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://mar-mer.nl/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Projecten[/ce_button]