Doeltreffende identiteit
in een rauw jasje

G_RTJ_N

Bij G_RTJ_N kan je terecht voor een lekker bakje koffie en een strak kapsel. Dit midden in het centrum van Rotterdam. In de omgeving bevinden zich veel concurrenten daarom is het belangrijk om op te vallen. Voor G_RTJ_N hebben wij deze herkenbare en minimalistische identiteit en website ontwikkeld die dit doel behaalt. 

Het rauwe, industriële  interieur hebben wij samengebracht met de vriendelijkheid en vakkundigheid van G_RTJ_N om zo tot de identiteit te komen.

“Het was een leuke ervaring om dit met Mar-mer te doen. De ideeën, de creativiteit, de aandacht en de nazorg waren super. Het plaatje klopt!”


Gert-jan Heusinkveld, eigenaar G_RTJ_N

[unex_ce_button id="content_9sunqqgfp" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="10px 20px 10px 20px" button_border_width="0px" button_border_color="transparent" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="transparent" button_link="http://mar-mer.nl/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Projecten[/ce_button]