Samen duurzaam

methetnet/withthegrid

Methetnet ontwikkelt oplossingen voor specifieke problemen die netbeheerders zoals Eneco en Stedin tegenkomen. Methetnet vroeg ons een identiteit te ontwikkelen die hun duurzaamheid en innovatie reflecteert. Deze visuele identiteit en website hebben wij gecreëerd.

Omdat methetnet zowel in Nederland als internationaal werkzaam is wordt methetnet vertaald naar ‘withthegrid’. Om de herkenbaarheid niet ten koste te laten gaan van de vertaalslag hebben wij de hulp van “het net” ingeroepen. Dit net is de basis van de visuele identiteit.

"De huisstijl, website en fotografie van Methetnet zijn verzorgd door ontwerpstudio Mar-mer. Het was een prettige samenwerking. Flexibele houding met snelle service en een serieus creatief resultaat. Het plaatje klopt!"

Paul Mignot, oprichter methetnet

[unex_ce_button id="content_7nw99wc23" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="10px 20px 10px 20px" button_border_width="0px" button_border_color="transparent" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#f2f2f2" button_border_hover_color="transparent" button_link="http://mar-mer.nl/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]projecten[/ce_button]